Sunnah product d.o.o. Cazin – Proizvodnja hladno cijeđenih ulja

BOS
SRB
DEU

Čaj za smirenje 100 g

9.90 KM uključ. PDV

Čajna mješavina 100 g

Sena we sunud

Djelovanje: Umiruje nervozu i napetost, razne vrste psihoza. Preporučuje se za čišćenje organizma od zaostalih toksina bolesnicima koji su duže pili lijekove. Posebno dobar za dobar san.

Primjena: Kašiku čaja prelijte s 2 dl vrele vode. Obavezno ostavite da stoji 5-7 minuta. Nakon toga procijedite i pijte dok je mlak i zaslađen medom. Hladan čaj gubi vrijednost.

SKU: 3877000313259 Kategorija: Oznaka:

Opis

Vaši prijatelji bi rado vidjeli ovo...

Čaj za smirenje 100 g

ČAJNA MJEŠAVINA SENA WE SUNUD, 100 g

Djelovanje:
Umirujuće djeluje na nervozu i nesanicu, razne vrste psihoza i neuravnoteženosti. Pogodan je kod bolesnika s epilepsijom, kao i nakon stresa ili napetosti. Preporučuje se za čišćenje organizma od zaostalih toksina kod bolesnika koji su uzimali lijekove duže vrijeme. U tradiciji se spominje kao čaj koji liječi sve bolesti osim smrti, kao i da otklanja učinke magije.

Priprema:
Prelijte polovinu velike kašike čajne mješavine s 2.5 dl ključale vode. Nakon ključanja stavite vodu malo da stane prije nego prelijete čaj. Potom poklopite nekoliko minuta. Nakon toga procijedite čaj na gazu, zbog sitnih sastojaka, pijte mlako i zaslađeno medom.

Upotreba
Čaj gubi vrijednost ako se napravi da stoji i ako se pije hladan. Zato vodite račina da ga pijete mlakog. Pije se samo prije spavanja pola sata jedom dnevno. Ova doza od 100 g je dovoljna za jednu godinu. Pije se svake večeri uzastopno.
Husnija Sarkić, prof.