Sunnah-product d.o.o Cazin

Sunnah-product d.o.o. Cazin

O nama - Sunnah-product

Osnovne informacije i krakta historija kompanije

image
Dobrodošli u Sunnah-product

O nama  – Sunnahproduct je firma iz Cazina specijalizirana za proizvodnju i distribuciju hladno cijeđenih ulja. Naša misija je pružiti visokokvalitetne proizvode koji su zasnovani na tradicionalnim vrijednostima, a proizvedeni savremenim metodama i tehnologijama. Asortiman proizvoda je od nutritivno bogatih dodataka prehrani do prirodne kozmetike. Asortiman ulja uključuje čurekoovo ulje ili ulje crnog kima, ulje bundeve, laneno ulje i druge vrste ulja poznatih po svojim nutritivnim i ljekovitim prednostima.

Ova web stranica je dizajnirana tako da bude jednostavna za korištenje i omogućuje vam da saznate više o nama i našim proizvodima i njhovjlako i brzo naručivanje proizvoda. Osim toga, naš tim za korisničku podršku uvijek je spreman pomoći vam ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica.

Po čemu je Sunnah-product poseban?
image

Cjelokupna ponuda

Proizvodnja, veleordaja, malorpdaja i distribucija

O odabira kvalitetnih sirovina i repro materijala preko najbolje tehnologije u proizvodnji do ponude gotovog prizvoda.

Naša ponuda obuhvata cijeli spektar mogućnosti poslovanja od polu proizvoda, gotovih proizvoda po veleprodajnim cijenama do maloprodaje i online prodaje sa isporukom na vašu adresu.

O nama

U Sunnah-productu smo ponosni na proizvode poznate kao sigurne, zdrave i omiljene kod onih koji vode računa o zdravoj i pravilnoj ishrani. Potvrda kvalite su i cerrtifikati Halal, HACCP i Odobrenje od strane Ministarstva zdravlja.

Naša historija

Osnovan još krajem 2005. godine, čiji je motiv bio obezbjediti kvalitetno čurekotovo ulje. Povjerenje naših kupaca nas je ohrabrilo da otpočnemo s njegovom proizvodnjom, kao i proizvodnjom preparata koji učinkovito pomažu u prevenciji i liječenju mnogih bolesti.

Naša misija

Fokus je na proizvodnji hladno cijeđenih ulja visoke kvalitete. Naša misija je pružiti našim kupcima proizvode koji su prirodni, zdravi i učinkoviti. Mi se trudimo pružiti najbolju kvalitetu po prihvatljivoj cijeni i omogućiti kupcima da uključe zdrave proizvode u svoj svakodnevni život.

18+

godina postojanja

40+

Asortiman proizvoda

250+

Prdoajnih mjesta

Vlasnik i osnivač

Riječ direktora

“Prije 20-tak godina sam počeo biti praktikant tradicionalne medicine i ostvario sam dobre kontakte sa ljudima koji su tada učili liječenje sa tradicionalnog aspekta, odnosno aspekta islamske tradicije. Jedna od mojih želja i motivacija bila je dobijanje kvalitetnog čurekotovog ulja. Inače, čurekotovo ulje se, po tradiciji, u svakoj monoteističkoj religiji smatra lijekom za sve bolesti. S obzirom na to da ga ovdje nije bilo u tom periodu, imao sam potrebu da se počnem time ozbiljnije baviti”,

“Mi smo počeli samo sa čurekotovim uljem. Danas, nakon 18  godina, proizvodimo preko 40 proizvoda, a svake godine ‘izbacimo’ jedan novi proizvod. Nijedan od njih nije izgubio svoje mjesto na tržištu. Definitivno imamo kvalitetne i tražene proizvode”

Podijelite:
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare